Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på nettstedet vårt. Ved å bla gjennom samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Vår erklæring om informasjonskapsler
Slå på informasjonskapsler for å få en bedre brukeropplevelse av nettstedet. Tillat informasjonskapsler Vår erklæring om informasjonskapsler

BEVIS PÅ ET LANGT LIV Møt Utah, 17 år

med Eukanuba og riktig pleie

OPPLEVELSEN AV ET LANGT LIV

EUKANUBA ble grunnlagt i 1969 og har forpliktet seg til målet om å gjøre hunders liv sunnere og bedre, og takket være 45 års forskning har det blitt bevist at høykvalitetsfôret vårt bidrar til helsemessige fordeler, både i det korte og det lange løp. Med eksepsjonell ernæring og riktig behandling, kan hunder leve lenger enn den typisk levetiden for sin rase.

MØT HUNDENE

Med alle EUKANUBA-dietter og riktig behandling har disse Labradorene overskredet den typisk levetiden for sin rase mens de fortsatt er aktive og fulle av liv. Her er en titt inn i deres verden.

HVA EKSPERTENE SIER

For å gå gjennom og validere resultatene, samlet vi Long Life Advisory Council – et unikt panel av veterinærer, oppdrettere og ernæringseksperter – for å møte og observere hundene ansikt til ansikt. Møt medlemmene her.

EKSEPSJONELL ERNÆRING MED EKSEPSJONELL ERNÆRING OG RIKTIG BEHANDLING KAN HUNDER LEVE UTOVER DEN TYPISKE LEVETIDEN.

Din bestevenn fortjener å nyte livet til det fulle. Det er derfor EUKANUBA er forpliktet til å gjøre livet til hundene sunnere, bedre og lengre. Takket være 45 års forskning har det blitt bevist at høykvalitetsfôret vårt bidrar til helsemessige fordeler, både i det korte og det lange løp. Kombinert med riktig behandling kan hunder leve lenger enn den typiske levetiden. Men er den sanne belønningen ikke bare legge på flere år, men lykkes å oppnå en sunn, lang levetid.

ERNÆRINGSMESSIG EKSPERTISE VÅRE PRODUKTER

For over 10 år siden bestemte vi oss for å låse opp hemmelighetene bak en svært vellykket aldring slik at så mange hunder som mulig kan leve lengre og sunnere liv. Våre observasjoner viser at nesten 90% av hundene matet med EUKANUBA-diettene levde lenger enn den typiske levetid for deres rase. Mens den typiske levetiden til en Labrador er 12 år, levde hundene i vår gruppe selv utover denne levetiden. En kombinasjon av EUKANUBAs ernæring, perfeksjonert over 45 år, sammen med riktig behandling, hjalp dem å leve lengre og sunnere liv.

10 år med læring 10 ÅR MED LÆRING VISER AT HUNDENE KAN LEVE LENGER ENN SIN TYPISKE LEVETID

Din bestevenn fortjener å nyte en lengre levetid enn hva som er typiske for rasen. Våre observasjoner, gjennomført i de siste 10 årene. Har vist at EUKANUBA kan hjelpe hundene å leve lenger. Vår enestående ernæring, kombinert med riktig pleie, kan hjelpe deg og din bestevenn å dele livseventyr sammen enda lenger.

Restart your Product search?

Welkom bij EUKANUBA België / Bienvenue sur EUKANUBA Belgique