Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på nettstedet vårt. Ved å bla gjennom samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Vår erklæring om informasjonskapsler
Slå på informasjonskapsler for å få en bedre brukeropplevelse av nettstedet. Tillat informasjonskapsler Vår erklæring om informasjonskapsler

EN SUNN PELS ER LIK EN SUNN HUND

Neste gang din åtte år gamle sønn trenger noe ekkelt å vise frem for klassen kan du sende ham til skolen med en plastpose med hundehår og denne informasjonen:

Noe hunder kan vokse ut 30 meter pels per dag – det tilsvarer lengden av seks store biler. Det er den sammenlagte lengden som dekker hele dyret fra topp til tå, inkludert pelsen mellom hundens tær. Så hvis det virker som at hunden røyter mye på din blå fløyelssofa - vell, da gjør den nok det. Faktisk bruker hunder så mye energi på å gro pelsen sin at nesten 30 prosent av et dyrets proteinbehov er dedikert utelukkende til dette formålet.

Det er derfor du må sørge for at ditt dyr får nok protein i dietten. Hvis hunden mangler slike viktige byggeklosser, vil kroppen dedikere næringsstoffer til musklene først, hvilket vil gjøre pelsen (og huden) matt og tørr. Heldigvis for deg finnes Eukanuba.

Vi kan ikke love deg at vår mat vil stoppe at hunden røyter, men vi kan sørge for at pelsen blir blank og skinnende. Kanskje du til og med har nok pels på sofaen til å strikke en genser. (Alle sammen nå: Æææsj, ekkelt!)

 

Betydningen av en god hårdag

Men, seriøst. Hundens pels er en indikator på dens helse. Videre beskytter den hunden fra både været og parasitter. Så, selv om du ikke viser frem din malteser på stevner er det avgjørende at pelsen er i toppstand. Hos Eukanuba lager vi en presis balanse mellom omega-6- og omega-3-fettsyrer i maten for å sikre dette. Du kan også pleie pelsen ved regelmessig børsting. (Se vår artikkel "Børst for forbedring" for mer informasjon om hvordan du gjør hunden enda penere.)

 

Den fantastiske hundepelsen

Egenskapene til hundens pels er rett og slett utrolige. Tenk at hundepels er:

  • Åtte ganger varmere enn ull
  • Brannresistent
  • Avstøter smuss
  • Ikke er statisk

Gi hunden din et sunt kosthold og verden vil se det på hundens pels. Du kan også få komplimenter. Hvis det er tilfellet, bør du vurdere å begynne med veving. Tross alt er alpakka-hettegensere gårsdagens mote.

Restart your Product search?

Welkom bij EUKANUBA België / Bienvenue sur EUKANUBA Belgique