Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på nettstedet vårt. Ved å bla gjennom samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Vår erklæring om informasjonskapsler
Slå på informasjonskapsler for å få en bedre brukeropplevelse av nettstedet. Tillat informasjonskapsler Vår erklæring om informasjonskapsler
ABOUT NUTRITIONAL PHILOSOPHY

Om Ernæringsfilosofi

OUR PHILOSOPHY IT ALL STARTS WITH PREMIUM INGREDIENTS

VÅR FILOSOFI ALT STARTER MED FØRSTEKLASSES INGREDIENSER

En hjørnestein i vår filosofi er at våre katter og hunder har utviklet seg fra rovdyr og må fores på grunnlag av det. Det er derfor vi kun bruker den beste kvaliteten av animalske proteiner, hovedsakelig kylling eller lam – ikke grønnsaker – som den viktigste kilden til protein i EUKANUBAs fôr. Våre bidrag til ernæringsvitenskapen har hjulpet millioner av dyr å bli den beste utgaven av seg selv. Våre produktserier har en bredde som inkluderer både spesialdietter anbefalt av veterinærer og skreddersydd kost basert på alder, rase, aktivitetsnivå og hva dyret tåler å spise.


Ekspertkunnskap Globalt anerkjent

EUKANUBAS kunnskap og respekt for de ulike ernæringsmessige behovene til ulike raser har ført til partnerskap med mange oppdrettere og deres viktigste organisasjoner.  Vi er "Partners of Excellence" med mange europeiske kennelforbund inkludert "The Kennel Club".  I tillegg arbeider vi også i samarbeid med flere svært anerkjente og pålitelige hundeorganisasjoner slik som Federation Cynologique Internationale.

NEVER CUT CORNERS. NEVER COMPROMISE.

Kvalitetsløfte

VÅRT LØFTE OM KVALITET: TA ALDRI SNARVEIER. GJØR ALDRI KOMPROMISS.

Hos Eukanuba er vi også dyreeiere og dyreelskere, og vi fôrer våre hunder og katter med Eukanuba hver dag. Vi vet at både påliteligheten og sikkerheten av Eukanuba-produktene er svært viktig, og vi har dedikert over 45 år for å sikre at våre produkter er av høyeste kvalitet - helt ned til ingrediensene.

Vi strekker oss lenger enn den alminnelige praksisen av å sikre dyrefôrkvaliteten for å forsikre oss om at alt fôret du gir til ditt dyr er sunt og trygt for dem. Inspeksjoner av uavhengige eksperter sikrer at vi opprettholder de høyeste kvalitetsprosedyrene ved å bruke tester som er i samsvar med de som blir brukt på mat for mennesker. Dette nivået av testing gjør at du kan mate kjæledyret ditt med fred i sinnet.

VÅRT LØFTE TIL DEG

  • Vi insisterer på å kun bruke ingredienser av høy kvalitet og dyrebaserte proteiner i hjertet av våre produkter.
  • Vi kan spore opprinnelsen til våre råvarer, og våre viktigste ingredienser - protein, korn og fett - kommer fra Europa, New Zealand og USA.
  • Vi utfører grundige tester i hvert trinn av produksjonen. Før du åpner en pose fra Eukanuba har det vært mer enn 120 kvalitetstester gjort på maten inni. 
  • Våre leverandører er valgt med omhu. Mange av våre leverandører er langtidspartnere som har jobbet med oss i mange år, men vi sjekker likevel hver levering fra hver leverandør og krever en oversiktlig sertifisering av alle ingredienser.
  • We voluntarily have inspections by independent experts and have been externally certified for more than a decade. We are currently certified under the globally recognised IFS Food scheme also frequently used in human food supply chains.

Restart your Product search?

Welkom bij EUKANUBA België / Bienvenue sur EUKANUBA Belgique