Beviste på et langt liv |Eukanuba

Bevis på et lang liv

Møt Utah, 17 år

med Eukanuba og riktig pleie

For å kunne forstå hvordan ernæring påvirker levetiden til hunder, observerte EUKANUBA 39 labradorer i 10 år.

Helsen og levealderen til hundene ble observert og resultatene var slående – fôring med EUKANUBA sammen med riktig pleie førte til at nesten 90 % av labrador retrieverne levde mye lengre enn det som er gjennomsnittlig levealder for rasen.

Nesten en tredjedel (28 %) av hundene levde lengre en 15,6 år - vesentlig lengre enn gjennomsnittet for rasen. Utah, levde til han ble 17 år og 11 måneder. Det tilsvarer omlag 109 menneskeår.

Vi i EUKANUBA er lidenskapelig opptatt av hunder og deres helse. Derfor har vi fôr for alle livsstadier med skreddersydd ernæring tilpasset hundens alder og helse.

** Eksepsjonelt lang levetid for labradorer (15,6 år) er definert som 30 % lengre en gjennomsnittlig levetid for rasen - som er 12 år

 

 

Møt hundene

 

 Hund i engen  Hunden løper i åkeren
 Bunny, 16 år  Clown, 16 år
 Hund går i høyt gress  Utah
 Iowa, 17 år  Utah, 17 år

Ekspertpanelet

Vi satt sammen et ekspertpanel bestående av veterinærer, oppdrettere og ernæringseksperter. De var alle enige om at resultatet av prosjektet demonstrerte hvordan vellykket aldring hos hunder kan se ut.

"Kun EUKANUBA har vist at deres ernæringsmessige innvasjoner kan bidra til at flere hunder oppnår sitt genetiske potensiale og lever eksepsjonelt lange liv. Høykvalitetsernæringen til Eukanuba kombinert med riktig stell gjør at hunder kan leve sunnere og lengre liv" Ekspertpanelet

EUKANUBA sortimentet

Det 10 år lange prosjektet var med på å danne grunnlaget for kunnskapen og utviklingen av våre nye produkter. Det bidro til belyse viktigheten av riktig ernæringssammensetning og hvilken stor forskjell for helsen og velvære hos hunder det utgjør.

Våre smakfulle oppskrifter inneholder alle vitaminer og mineraler som hunder trenger og ivaretar helsen, støtter sterke knokler, sunne ledd, en blank pels og sterke tenner.