Dylan sin historie |Eukanuba

Dylan sin historie

Vi i EUKANUBA er stolte av høykvalitetsernæring for hver eneste stadiet i en hunds liv Dette er Dylan, en livlig Flat coated retriver som har gått på Eukanuba siden han var valp.

Navn Dylan

Alder 7

Bor i:  Sussex i England

Favoritt leke: Tennisball

Dylan er en 7 år gammel Flat coated retriver som bor i Sussex i England med sine eiere Mike og Sarah og sin store bror Apollo på 13 år (også en Flat coated retriever)

Dylan kom til sin famile når han var valp. Mike og Sarah ønsket seg en hund til av samme rase som de hadde fra før, og denne gangen villle de ha en leverbrun. Etter å ha søkt på nettsider og lest mer om rasen fant de tilslutt en leverfarget og en oppdretter - – den yngste i et kull på 13 valper.

Som de aller fleste hunder elsker Dylan å løpe. Han kan jage tennisballen sin i timesvis – til og med i vannet

Dylan sin historie med EUKANUBA

Dylan gikk på Eukanuba Puppy når han var valp De ga han den energien han trengte for en sunn vekst og utvikling I tilllegg til å herme etter alt storebroren Apollo gjorde, lærte han nye ting raskt og var en kvikk hund. DHA i EUKANUBA Puppy fôret bidrar til bedre læringsevne hos valper.

En sunn hud og blank pels

Flat coated retriverer har en lang flott pels som det er viktig å pleie riktig.EUKANUBA inneholder en optimal sammensatt mengde Omega-6 og omega-3 fettsyrer som bidrar til at pelsen er blank og det syntes ekstra godt på raser som Dylan.

 

"Jeg får så mange komplimenter på Dylans pels"  sierMike De ytre tegnene på blank pels viser at det du fôrer med utgjør en stor forskjell 

Støtte til skjellett og benbyggning

En sunn hud og en blank pels er viktige tegn på god helse hos en hund. De viser at den får den riktige næringen den skal. Når Dylan var rundt 18 måneder, byttet de fôr til Eukanbua Adult. Det ga Dylan riktig nivå av proteiner og fett for å fortsatt ivareta utvikling av musklene, og fôret har kalsium og glukosamin som ivaretar sunne ledd.

Det er spesielt viktig for hunder av store raser, som kan oppleve problemer med ledd senere i livet.

En optimal helse igjennom hele livet

Nå er Dylan syv år gammer, og fôres med Eukanuba Mature. Denne smakfulle sammesetningen med fersk kylling, gir Dylan de næringstoffene han trenger for å holde på musklene sine og gi han et langt og sunt liv.

En av de største gledene med å ha hund er at hvis du etter en virkelig dårlig dag kommer hjem fra jobb, så er de så utrolig glad for å se deg igjenMike