Om oss |EUKANUBA

Om oss

Vår historie

EUKANUBA ble etablert av IAMS Company i 1969. Grunnleggeren Paul F. Iams utviklet EUKANUBA ut i fra filosofien om at hunder og katter er kjøttetere og skal fôres deretter.

Det er derfor vi kun benytter animalske proteiner av høy kvalitet som kylling og lam so hovedingrediens i Eukanuba hundefôr-

Vår dedikasjon og innovasjoner har i flere ti år bidratt til utvikling av unike produkter og gitt bedre helse til hunder og katter. Vårt produktsortiment inkluderer veterinær dietter, og ernæring utviklet for ulike livsstadier, rasestørrelser, sensitiviterer og aktivitetsnivå.

Globalt anerkjent

EUKANUBAs kunnskap og respekt for ulike raser og deres spesielle behov i hvert eneste livsstadie har ledet frem til samarbeid med oppdrettere, veterinærer og nøkkelorganisasjoner.  Vi samarbeider med ledende kennel klubber i hele Europa og vi jobber tett med ledende organisasjoner innen hundesporten som Federation Cynologique Internationale (FCI).

Kvalitetsløfte

Vi i EUKANUBA er dedikerte hunde- og katteeiere vår banebrytende forskning og utvikling gjennom alle disse årene gjør at EUKANUBA sine produkter er unike og av aller beste kvalitet.

Uavhengige eksperter foretar inspeksjoner som sikrer at vi har den aller høyeste kvaliteteten på våre porduksjons prosedyrer. Disse kvalitetskontrollene i alle ledd av produksjonen gjør at du kan være sikker på det vare

  • Fundamenet i alt vår fôr basert på at vi bruker kun ingredienser av høy kvalitet og proteiner av animalsk opprinnelse
  • Vi kan spore opprinnelsen til våre råvarer, og våre viktigste ingredienser - protein, korn og fett - kommer fra Europa, New Zealand og USA.
  • Vi gjøre grundige kvalitetstester i alle ledd i produksjonen, 120 kvalitetstester tilsammen.
  • Våre leverandører er valgt med omhu. Mange av våre leverandører er langtidspartnere som har jobbet med oss i mange år, men vi sjekker likevel hver levering fra hver leverandør og krever en oversiktlig sertifisering av alle ingredienser.
  • Vi har jenvlige inspeksjoner utført av uavhengige eksperter (eksternt sertifiserte). Vi er godkjent av IFS Food scheme (globalt forbund).