Prisvinnende oppdretter av Irsk Setter | Eukanuba

Prisvinnende Irsk setter

Oppdretter Braidmount

Sted Edinburgh

Mona Hunter og Will Brown har lang erfaring og lidenskap for oppdrett av rasen Irsk setter. Mona har drevet med ustilling siden 1992 og vært i miljøet siden 1972.

Irsk setter er en fantastisk rase, godlynt, energisk og elegant. Den kastajne fargede pelsen er typisk for rasen og i utstillingsøyemde er pelsen veldig synlig,

Braidmounts reise med EUKANUBA

De bytte til Eukanuba for flere år siden og har vært veldig fornøyd med resultatene.

Det holder våre hunder i topp kondisjon En flott holdning og fine muskler, velbalansert i forhold til vekten og gir en blank og skinnende pels.

Resultatene taler for seg. Siden de startet å bruke EUKANUBA har de hatt stor suksess med deres to tisper, Braidmount Geisha Girl and Fairhaven Louise Mountbatten at Braidmount, 31 and 22 Championship sertifikater på internasjonale ustillinger. De er utrolig stolte av sine resultater.

"Jeg er helt overbevist om at Eukanuba bidrar til å holde våre setter i topp kondisjon " sier Mona.

De har også hatt to vellykkede kull siden de startet å fôre med EUKANUBA. De har fôret valpene med EUKANUBA Puppy for Medium Breed huner, det veldig gode resultater. 

"Begge våre kull var friske, sunne og solide -Eukanuba Puppy ga dem den beste starten på livet og forhåpenligvis vil de komme flere champions i årene som kommer"

Oppdretterens tips:

  • Fôr med høykvalitetsfôr over lang tid Valper og unge hunder kan være sære når det gjelder fôr, men det er viktig å vite at det du fôrer gir dem den næringen de trenger for å vokse og holde seg sunne og friske.