Siberian Huskies som fortsetter å løpe | Eukanuba

Siberian Huskies som fortsetter å løpe

Navn på oppdretter Stuart og Suzanne Alexander

Sted Skottland og Sverige

Stuart og Suzanne Alexander fra Skottland er oppdretter av siberske huskier. De er den ulitmate arbeidshunden. En trekkhund er bygget for utholdenhet og kan forbruke opptil 10 000 kalorier per dag.

I Skottland trener Stuart og Suzanne hundene hele året, de er med på jobb og på reiser. De siste årene har de reist til Sverige tre måneder av året for å trene langdistanse i det kalde klima og på snø.

" Fôret er kjempeviktig for hundene våre" sier Suzanne. "Høyt enerignivå med 30 % fett og 20 % proteiner gir vedvarende høy energi"

Vårt høyeste innhold av proteiner (30 %) fremmer en slank muskelmasse og fett (20 %) bidrar til vedvarende energi for topp ytelse til voksne hunder

" De siste par årene har vi prøvd ulike typer fôr"sier SuzanneVi hadde problemer med uregelmessigheter med kvaliteten på fôret og vekttap hos hundene, og lite eller ingen kundeservice"

Hvorfor vi byttet til EUKANUBA

Under en reise til Sverige la de merke til at mange av hunden hadde dårlig mage og løs avføring. Næringsopptaket var ikke optimalt for hunder som skulle delta på hundeløp. Dette måtte de få løst.

De bestemte seg for å prøve   EUKANUBA Premium Performance, og så raskt at det ga gode resultater.

"Vi er veldig fornøyd med Eukanuba hundefôr"  forteller Suzanne " Den gode kvaliteten på fôret og innholdet av proteiner og fett er helt ideelt og ivaretar musklene, vekten og gir den riktig energimengden hundene trenger.

Paret er nå inne i sin andre sesong i Sverige og opplever ingen problemer med hundene sine. Da har hatt to valpekull på EUKANUBA og alle hunden er i kjempegod form. " Vi vil aldri fôre med noe som helst annet enn EUKANUBA"

Oppdretterens beste tips

  • Seberian huskies er en flott rase som krever mye trening og aktivtet.
  • Siberian husky er født til å løpe og trekke sleder, de har en sterk drivkraft. De er flokkdyr og trives sammen med aktive familer.   
  • De krever også mye mental stimulans.