Supporting trial Spaniels in Scotland

Supporting trial Spaniels in Scotland

Oppdretter David Hamilton

Sted Dumfries & Galloway, Scotland

David Hamilton har vært en spaniel entusiast i over 30 år og de siste femten årene har han konkurrert på høyeste nivå med sine Spanieler. Skal man presetere på høyt nivå må man fôre med den aller beste kvaliteten. De må være i topp form fysisk med fine muskler, ha en robust pels og fôret må hensynta det økte energibehovet på jaktprøver.

Å bytte til EUKANUBA

I lang tid strevde David med å oppnå resultater med sine jakthunder i konkurranse. Selvom de har i god kondisjon og klare til å løpe, strevde de med utholdenheten. I flere år prøvede han ulike typer fôr.

 

David byttet til Eukanuba Premium Performance etter at han hadde besøk av Eukanuba sin oppdretteransvarlig. David er imponert over kvaliteten på fôret som gir god kontinutitet og stabil fôring. Kvaliteten gjenspeiles av ingrediensene. De animalske proteinene vi bruker i fôret kommer fra kylling, lam eller fisk. David kunne raskt se endringer på hundene, når han byttet til Eukanuba.

“Within only two weeks of feeding EUKANUBA I noted the vast difference in coat condition and muscle tone. utholdenheten økte og de presterte mye bedre. De var mer oppmerksomme og fokuserte og vant flere jaktprøver.

David fôrer nå alle sine hunder med EUKANUBA. Han forer sine valper med EUKANUVA Puppy for medium Breed og sier at de er sunne, robuste og fulle av energi.

Jeg kan anbefale Eukanuba på det sterkeste til oppdrettere og instruktørerer av alle raser sier David "Det kan forbedre hundens fysikk og god fordøyelse"