Gi hunden et godt immunforsvar | Eukanuba

Gi hunden et godt immunforsvar

Vi mennesker kan ta vitaminer daglig for å beskytte seg og immunforsvaret i kroppen. Men hva trenger hunder for å beskytte immunforsvaret? Hva gjør at de kan holde seg friske og sunne?

Når de blir født har valper et svakt immunforsvar. Fra de første 24 timene etter fødselen når de får morsmelk for de alle de nødvendige næringstoffene igjennom morskmelken. For å bygge opp et sterkt og sunt immunforsvar. En hund har flere milliarder immunceller som sirkulerer i blodet, de første 3 til 4 månedene utvikles fortsatt immunforsvaret hos valpen.

Eukanuba valpefôr inneholder de samme næringsstoffene som i morsmelken, inkludert proteiner,aminosyrer, omega-6 og omega-3-fettsyrer, vitaminer og mineraler.

Alt om Antioksidanter

Anitoksidanter som produseres naturlig i kroppen og som inntas via fôret, er viktig for immunforsvaret. Antioksidanter er viktig fordi de nøytraliserer de frie radikalene. De frie radikalene produseres av hundens eget stoffskifte.

De frie radikalene påvirker aldringsprosessen og har en påvirkning på sykdommer som kreft og betennelser i ledd. Fôret til din hund bør inneholde viktige antioksidanter som Vitamin E & C og betakaroten Spesielt viktig er Vitamin E som bidrar til å støttee et naturlig sterkt forsvarssystem.

Prebiotiske fibre

Hundens nivå av immunitet er tett forbundet med deres fordøyelse og hvor godt de er i stand til å fordøye det de spiser Sunn mage og tarmhelse påvirker den generelle helse tilstanden   og er viktig for et langt og sunt liv.

Et optimalt nivå av prebiotiske fibre er viktig for å ivareta en god mage og tarmhelse. Velg hundefôr som inneholder FOS (Fruktooligosakkaride) gir et optimalt næringsopptak og fremmer ensunn mage-/tarmhelse.

Slik holder du hunden din sunn og frisk

Som ledende innen høykvalitetsernæring og vitenskap siden 1969 har EUKANUBA utviklet ernæring til hunder som bidrar til å støtte et sunt immunforsvar