HVORDAN MAN INTRODUSERER BARNA TIL EN KATTUNGE.

Legge til en ny kattunge å din slekt er en gledelig tid for alle. Obligasjoner du skjemaet med din ny kameraten nå vil vare i mange år framover.

Innføre en kattunge til små barn kan har sine utfordringer - Prøv å følge disse enkle trinnene for å gjøre de første møtene harmonisk for alle involverte.

Dersom barna dine er under 6 år og du vil bringe en kattunge inn i familiens kjeledyrsfamilie - her er noen gode tips:

  • Ta ansvar. Barn kan ikke være ansvarlig for en pet. Barn bør ikke forventes å mate en katt eller overvåke sitt inntak-bare en voksen kan gjøre dette.
  • Introdusere nøye. Husk å introdusere din kattunge gradvis til din barn eller din annet pets. Det kan være en overveldende opplevelse og kattunger (og barn) kan fungere utstabilt
  • Involver barna Å være ansvarlig betyr ikke at du ikke kan la barna dine hjelpe til Selv et ungt barn kan hjelpe til å handle inn, navngi, mate og bytte kattetoalettet så lenge foreldrene overvåker det. . Å bli med til veterinæren er også en flott måte for barna å lære seg mer om dyrestell.
  • Del informasjon. Skal du adoptere eller anskaffe flere katt undersøk helsetilstanden før dere går videre. Snakk med hele familien og gi de nødvendig informasjon.
  • Gir riktig ernæring Det er spesielt viktig å bruke et fôr til kattungen av høy kvalitet, som Eukanuba siden det meste av veksten til kattungen skjer i de første 9 til 12 månedene av livet. Fôret er spesielt utviklet for å gi energi til voksende celler, fremme et høyt aktivitetsnivå og møte kravene fra små munner, tenner og mindre magekapasitet.
  • Være realistiske. Er er krevende å ha kattunge De har et høyt engerignivå. Mens de utforsker sitt nye hjem kan det hende at de går på do i en potteplante eller velter ting i ren entusiasme. Dersom dette er uakseptabelt for deg bør du tenke deg om igjen angående adopsjonen
  • Finn riktige katteleker Kattunger er mer sannsynlig enn kattene å bite, nip og grunnen mens du spiller. De beste lekene er de der hendene er ikke nær der katten vil slå ned. Noen sikre valg inkluderer myke leker, som fjær eller baller–den bouncier jo bedre. Unngå leker som har skarpe kanter, strenger eller deler som din katten kanskje svelge.
  • Overvåk nøye. Ikke la barn og en kattunge alene sammen til du er sikker på at de vil spille riktig.