Slik gjør du hagen din trygg for hunden | Eukanuba

Å hundesikre din hage

Sikre hagen din

Her er noen tips til å sikre hagen til din beste venn:

  1. Gjerder: De fleste av oss stole på noen type av metall eller tre å holde våre hundene fra sentrale, men pass på gjerdet ikke har skarpe kanter eller splinter som kan skade din hunden. Også betyr setter din hunden inne en brekke-fjerne krage at hvis de komme tangled up, kan de være gratis innen en rykk eller to.
  2. Kjemikalier: Mange kommersielle kunstgjødsel og ugress morder er nå trygt for dyr følger produsentens instruksjoner er fulgt, men andre kan forårsake sykdom. Kontroller at du lese etiketten på hver pakke før du bruker dem i hagen din. Når du ikke bruker dem, gjør at de er lagret trygt, utilgjengelig hundens.
  3. Planter: Noen av gardener's elskede blomster og busker er skadelig når svelges av hundene. Disse inkluderer tulip og påskelilje pærene, barlind og liljer. Bytte ut disse varianter for favoritter, eller plante dem i blomst boksene over hundens høyde. Beskytte din blomster med en tynn netting gjerde, en nesten usynlig barriere som vil avskrekke din hunden, men betyr at du fortsatt kan nyte blomster.
  4. Utstyr: Hundene er nysgjerrig skapninger og vil trolig vil undersøke alle din hage verktøy. Gressklippere, ugress trimmere eller chainsaws bør aldri stå en pet nå-Sørg for at de er låst bort trygt i et skur eller andre trygt område og være klar over din pet mens du bruker dem.
  5. Vann kapasitet:  hundene elske å ta et dypdykk i et basseng, men noen ganger høy veggene i svømmebassengene eller badestamper er for høye for dem å klatre ut trygt. Også hvis du har en dam er det sannsynligvis en god idé å sette noen mesh over toppen for sikkerheten til din fisken. Alltid være sikker på å dekke eller gjerde av vannflekker når du ikke rundt.